ŽELIŠ DA BUDEŠ DEO NAŠE MASTERMIND ZAJEDNICE?

MASTERMIND zajednica ima za cilj da dovede članove do novog uspeha i rezultata. Mastermind zajednica podrazumeva predanost, poverenje, pripremljenost za prihvatanje i davanje ideja i saveta kao i potpuno iskrenu podršku, poštovanje i empatiju.

Ti si odgovoran/na, komunikativan/na, kreativan/na, srdačan/na, pragmatičan/na. Poseduješ praktična znanja i IT veštine, a u potrazi si za poslom ili dodatnim izvorom prihoda.

VREDNOSTI imaju ključnu ulogu u oblikovanju načina na koji donosimo odluke, usmeravamo svoje postupke i međusobno komuniciramo. S obzirom da su duboko ukorenjene u ljudskoj psihologiji, igraju ključnu ulogu u našim svakodnevnim životima. Razumevanje vlastitih vrednosti, kao i poštovanje različitosti vrednosti drugih, može doprineti boljem razumijevanju i međuljudskim odnosima.

NAŠIH 5 VREDNOSTI

POŠTOVANJE pojedinca – Poštovanje se zaslužuje na osnovu onoga što činimo. Stoga, poštovanje je uvek dvosmerno. Koliko poštujemo sebe, toliko će nas i drugi poštovati.

POSVEĆENOST I STRAST prema učenju i deljenju znanja – Celoviti smo, srećni i zadovoljni samo kada sa drugima delimo i drugima dajemo.

ODGOVORNOST – Svesni smo posledica svog delovanja, stoga delujemo pažljivo i odgovorno.

INTEGRITET – Ciljeve ostvarujemo pošteno i odgovorno, a u skladu sa pravilima i vrednostima koje delimo.

AUTENTIČNOST – Individualnost svakog od nas čini naš tim izuzetnim. Kao edukativni centar možemo da budemo najbolji samo ako svi individualno radimo najbolje.

Ako nam se vrednosti poklapaju, izvoli nas kontaktirati. Radujemo se tvojoj biografiji. Poseti našu instagram stranicu:@itbridge

IT Bridge EDU Center 
Kontakt info

PERSPECTIVE VS POINT OF VIEW

Promenite okruženje koje ste previzišli, odaberite kurs i učite od iskusnih profesionalaca koji će vam svojim dugogodišnjim iskustvom olakšati sticanje adekvatnog znanja, a samim tim i prekvalifikaciju u IT industriju.

O Mentorstvu možeš saznati više klikom na link Mentorstvo

Naša Misija: Vrednost koja Preobražava

Napravi prvi korak ka ispunjenju cilja. Upiši IT kurs već danas.