Business English poslovni engleski po meri Vaše kompanije
Are you ready for life’s new experiences ?

BUSINESS ENGLISH: Personalizovan kurs – Po meri Vaše kompanije/institucije

Želite li unaprediti komunikaciju i povećati produktivnost vašeg tima?

Naš ekskluzivni kurs Business English Tailor-Made dizajniran je isključivo za kompanije koje ulažu u rast i razvoj svojih zaposlenih.

Oslonite se na naše stručne profesore engleskog jezika kako biste osnažili svoj tim za uspeh i postizanje poslovnih ciljeva. Naš program, koji se odvija online putem Teams platforme, pruža potpuno englesko okruženje, podstičući polaznike da odmah primene svoje veštine u praksi.

Svojom fokusiranom i prilagođenom metodologijom, Tailor-Made Business English kurs omogućava kompanijama koje teže rastu i razvoju svojih zaposlenih da postignu vrhunske rezultate u poslovanju. Pridružite nam se i transformišite komunikaciju u svom timu, gradeći put ka uspehu i dugoročnom razvoju.

Business English Po meri Vaše kompanije

Ne propustite priliku za unapređenje veština vašeg tima!

✨ Personalizovani Pristup: Razumemo da svaka kompanija ima jedinstvene potrebe. Zato smo kreirali prilagodljive programe koji se fokusiraju tačno na ono što vam je potrebno.

🔗 Realna Primena: Iskusite engleski kroz simulacije poslovnih situacija, uloge i zadatke relevantne za vašu industriju – sve to dostupno putem Microsoft Teams platforme.

🎓 Stručni Edukatori: Naši instruktori, Master filolozi engl.jezika su eksperiti za Poslovni Engleski s bogatim iskustvom u radu s korporativnim klijentima. Pružamo alate i veštine koje će vaš tim zaista primenjivati u poslovnom okruženju.

🌍 Prilagodljivost: Svesni smo da je vreme dragoceno. Zato nudimo fleksibilne rasporede časova i mogućnost online nastave preko Teams platforme, prilagođene potrebama vaše kompanije.

📈 Praćenje Napretka: Redovno ocenjujemo napredak polaznika kako bismo osigurali da kurs ispunjava vaše ciljeve. Pored toga, obezbeđujemo relacijski izveštaj o napretku tima.

Pridružite se našem kursu i omogućite vašoj kompaniji da procveta kroz unapređenu komunikaciju i jačanje poslovnih veština!

Kontaktirajte nas danas https://itbridge-services.com/kontaktiraj-nas/


Mi se prilagođavamo vašim potrebama!

Naš tim direktno dolazi u vašu kompaniju kako bismo procenili veštine vašeg tima i kreirali personalizovani plan i program kursa koji savršeno odgovaraju vašim zahtevima. Ova posebna inicijativa osigurava da svaki segment kursa bude precizno prilagođen specifičnostima vašeg poslovnog okruženja.

🔎 Procena veština: Sprovodimo temeljnu analizu veština vašeg tima, identifikujući oblasti koje zahtevaju unapređenje kako bismo obezbedili tačno ono što vam je potrebno.

📑 Personalizovani plan: Na osnovu rezultata analize, razvijamo personalizovan plan kursa koji cilja na jačanje ključnih veština vašeg tima, fokusirajući se na relevantne poslovne izazove.

🤝 Direktna interakcija: Komuniciramo direktno s vašim timom kako bismo stvorili inkluzivan i interaktivan kurs, omogućavajući im da se aktivno uključe i primene nove veštine u realnom vremenu.

💡 Prilagodljivost u pokretu: Kroz ovaj proces, ostajemo otvoreni za prilagođavanje i prilike za optimizaciju kursa kako bismo osigurali da svaki deo odgovara vašim evoluirajućim potrebama.

Pustite nas da prilagodimo naš kurs specifično za vaš tim i podstaknemo ih na uspeh u poslovnim izazovima koje pred njih stavlja vaša industrija!

Mi dolazimo u Vašu kompaniju i dogovaramo se oko personalizovanog kursa: Poslovni engleski
U Vašoj kompaniji se dogovaramo o Tailor-Made kursu

PREPORUKE POLAZNIKA

Engleski jezik kod nas možeš savladati do nivoa C1 nakon čega imaš priliku da polažeš za Cambridge English sertifikate.

Obrađujemo univerzalne teme u savremenom poslovanju:

 • Corporate culture
 • Effective and Efficient Communication in Project Management
 • Software Development, Tools, Agile methodology, Framework
 • Processes and procedures
 • Improving team performance, Building Team Effectiveness
 • Importance of Cyber Security – Need and Benefits
 • Documentation, Agreement, Negotiation
 • Investment
 • Marketing and advertising
 • Recruitment, Contract, Team Building
 • Statistics, charts and graphs
 • Artificial Intelligence and the future of Humans; Mind, Brain and Wisdom

 

Business English – Opšte informacije

 • Nastavu izvode isključivo Master filolozi anglistike
 • Priprema i simulacija završnog ispita
 • Završni ispit
 • Sertifikat
Trajanje intenzivnog kursa8 nedelja
Ukupan fond časova32 časa
Nastava se održava preko Teams-a / TerminiDogovor
Broj polaznika po grupi5-Max 7
Cena Tailor-Made kursa22.400din.
Detalji kursa Business English

Unleash the power of your mind!

Self-confidence matters! When you are confident, you are more likely to move forward with people and opportunities.

Become the best version of yourself!