Poslovni engleski po meri Vaše kompanije
Poslovni engleski po meri Vaše kompanije

BUSINESS ENGLISH

Po meri Vaše kompanije

Želite unaprediti komunikaciju i povećati produktivnost vašeg tima?

Naš ekskluzivni kurs Business English Tailor-Made dizajniran je za kompanije koje ulažu u rast i razvoj svojih zaposlenih.

Svojom fokusiranom i prilagođenom metodologijom, Tailor-Made Business English kurs omogućava kompanijama koje teže rastu i razvoju svojih zaposlenih da postignu vrhunske rezultate u poslovanju.

Personalizovani pristup: Razumemo da svaka kompanija ima jedinstvene potrebe. Zato smo kreirali prilagodljive programe koji se fokusiraju tačno na ono što vam je vašem timu potrebno.

Realna Primena: Iskusite engleski kroz simulacije poslovnih situacija, uloge i zadatke relevantne za vašu industriju – sve to dostupno putem MS Teams platforme.

Stručnost: Naši profesori, Master filolozi anglisti su eksperiti za Poslovni engleski s bogatim iskustvom u radu s korporativnim klijentima.

📈 Praćenje Napretka: Redovno ocenjujemo napredak polaznika kako bismo osigurali da kurs ispunjava vaše ciljeve. Pored toga, obezbeđujemo relacijski izveštaj o napretku svakog polaznika.

Svesni smo da je vreme dragoceno. Zato nudimo fleksibilne rasporede časova preko MS Teams platforme, prilagođene potrebama vaše kompanije.

Kontaktirajte nas već danas. Pridružite nam se i transformišite komunikaciju u svom timu, gradeći put ka uspehu i dugoročnom razvoju.

Naš tim direktno dolazi u vašu kompaniju kako bismo procenili veštine vašeg tima i kreirali personalizovani plan i program kursa koji savršeno odgovaraju vašim zahtevima.

Procena veština: Sprovodimo temeljnu analizu veština vašeg tima, identifikujući oblasti koje zahtevaju unapređenje kako bismo obezbedili tačno ono što vam je potrebno.

Personalizovani plan: Na osnovu rezultata analize, razvijamo personalizovan plan kursa koji cilja na jačanje ključnih veština vašeg tima, fokusirajući se na relevantne poslovne izazove.

Direktna interakcija: Komuniciramo direktno s vašim timom kako bismo stvorili inkluzivan i interaktivan kurs, omogućavajući im da se aktivno uključe i primene nove veštine u realnom vremenu.

PREPORUKE POLAZNIKA

Engleski jezik kod nas možete savladati do nivoa C2 nakon čega imate priliku da polažete za Cambridge English sertifikate.
Naš glavni fokus je osigurati da polaznici steknu neophodna znanja, veštine i strategije kako bi uspešno položili zvanične sertifikacione ispite koje sprovodi British Council.
Naša nastava se fokusira na ključne aspekte ispitnih formata i pruža dodatne resurse i vežbe koje podržavaju specifične zahteve sertifikacionih ispita British Council-a.

Dozvolite nam da prilagodimo naš kurs specifično za vaš tim i podstaknemo ih na uspeh u poslovnim izazovima koje pred njih stavlja vaša industrija!

Obrađujemo univerzalne teme u savremenom poslovanju:

 • Corporate culture
 • Effective and Efficient Communication in Project Management
 • Software Development, Tools, Agile methodology, Framework
 • Processes and procedures
 • Improving team performance, Building Team Effectiveness
 • Importance of Cyber Security – Need and Benefits
 • Documentation, Agreement, Negotiation
 • Investment
 • Marketing and advertising
 • Recruitment, Contract, Team Building
 • Statistics, charts and graphs
 • Artificial Intelligence and the future of Humans; Mind, Brain and Wisdom

 

Trajanje intenzivnog kursa8 nedelja
Ukupan fond časova32
Nastava via MS Teams-a / TerminiDogovor
Broj polaznika po grupi4-Max 6
Detalji kursa Business English

Unleash the power of your mind!

Self-confidence matters! When you are confident, you are more likely to move forward with people and opportunities.

Become the best version of yourself!